Poduzeću Ukras iz Viteza potreban djelatnik

Poduzeće Ukras d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za posao.

Poduzeću Ukras d.o.o. Vitez potreban je projekt Manager – inžinjera elektrotehnike.

Radno mjesto je u Vitezu, od kandidata se traži iskustvo najmanje godinu dana na poslovima iz područja elektrotehnike, projektiranja elektroinstalacija, iskustva s proračunima elektroinstalacija ili drugim srodnim poslovima iz pomenutog područja.

Potrebno je da ima završen elektrotehnički fakultet (prednost je položen stručni ispit, nije uvjet), odgovornost, visok stupanj radne etike, iskustvo od najmanje godinu dana, poznavanje barem jednog CAD programa za elektroinstalacije, aktivno poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, spremnost na samostalno vođenje i nadzor projekata, te spremnost za rad na terenu.

Kandidatu se nudi:
Stimulativno radno okruženje s radnim mjestom u Vitezu, obuka i usavršavanje u struci, odnosno, području djelovanja te mogućnost napredovanja.

Zainteresirani kandidati mogu poslati životopis na: miroslav@ukras-vitez.com ili vlastoručno predati životopis u prostorijama Ukras d.o.o. Vitez na Poslovnom Centru u Vitezu. Kandidati koji ispunjavaju uvjete biti će pozvani na razgovor radi daljnje selekcije.

Prethodni članakRanko Križanović nezaustavljiv za košarkaše Livna
Sljedeći članakKolinda Grabar Kitarović sutra stiže u BiH