Poduzeće “Ovnak” iz Viteza objavilo natječaj „Probudi dizajnera u sebi“

U prepoznavanju tržišta i potreba kupaca veliku podršku i zalaganje Ovnak ima i za mlade, ali prije svega talentirane osobe koji kao pojedinci nemaju mogućnost sami realizirati i tom prilikom ostvariti svoje snove.

Jedan takav vid podrške Ovnak je pružio svim talentiranim osobama iz BiH kroz natječaj „Probudi dizajnera u sebi” (prošle i ove godine) gdje se pojedinac mogao izraziti kroz različite teme i prepustiti mašti, kreaciji i dizajniranju nakita.

Prvo, drugo i treće mjesto Ovnak će nagraditi izradom nakita po njihovim skicama i dizajnu te financijskom podrškom u iznosu od 5,000 KM, 2,500 KM i 1,000 KM. Uz to, nakit će biti izrađen te posebnim oznakama i policama izdvojen i pozicioniran u CM-poslovnicama širom BiH.

Natječaj Probudi dizajnera u sebi, napravljen je s ciljem pružanja prilike svim kreativcima iz BiH da svoje snove i ideje pretvore u djelo kroz jedinstvenu kolekciju nakita s vlastitim potpisom.

ravo sudjelovanja imaju:

1) svi oni koji se usude sanjati i željeti više od uobičajenog;
2) sve kreativne osobe koje se žele okušati u dizajniranju nakita.

Nakon odabrane teme, važno je držati se iste teme prilikom dizajniranja cijele kolekcije. Kombiniranje tema prilikom izrade jedne kolekcije nije dozvoljeno.

Skice dizajna mogu biti izrađeni grafički/programski ili u formi crteža; važno je da budu jasno definiranih obrisa i kontura, kako bismo što lakše uočili željeni motiv, što je preduvjet za izradu nakita.

Portfolio treba sadržavati 10-20 fotografija (skica) različitih komada nakita (naušnice, narukvice, prstenje i ogrlice) s naglaskom na veću zastupljenost naušnica.

Svoje radove šaljite na email: dizajner@ovnak.com