Počivao u miru Božjem: Na posljednji počinak ispraćen Nikica Stipinović

Nakon što je iznenada i uslijed kraće, ali i teške bolesti preminuo naš sugrađanin Nikica Stipinović, direktor Županijske uprave za Civilnu zaštitu ŽSB, u ponedjeljak je obavljen i posljednji ispraćaj.

Nikica Stipinović je bio oličenje dobre osobe. Svjestan i odgovoran prema svom poslu, obitelji, ali i drugim ljudima, Nikica je do posljednjeg dana svog života vodio računa o sreći i zdravlju svoje obitelji, ali i svih ostalih.

Vidjelo se to i na posljednjem ispraćaju ovoga dobrog čovjeka, gdje se okupila brojna rodbina i prijatelji, odavši mu tako počast, ali i zahvalu za sve dobro što je učinio.

Nikica Stipinović bio je direktor Županijske uprave za civilnu zaštitu ŽSB

Emotivan status, koji para srce, ali jako puno govori o preminulom Nikici, objavila je njegova kćerka Martina Stipinović, a objavu prenosimo u cijelosti.

“Otišao je moj otac polako….
Žrtvovao si se za nas čitav svoj život, za mamu mene
i brata, žrtvovao si se za svu svoju braću, za svoju seku, žrtvovao si se za posao, dao se maksimalno i radio ga najbolje moguće. Žrtvovao si se za ljude koje nisi znao, pomagao si svakom čovjeku koji ti se obratio, nikad nisi gledao na vjeru i naciju, odgojio si nas da budemo ljudi, da volimo ljude, da volimo život, da se ne predajemo nikad. Borio si se do zadnjeg atoma snage, bio pri svijesti, imao si podršku velikog broja ljudi kad te zadesila bolest, koja pogađa samo one najbolje ljude koji daju sebe za sve druge. Naučio si nas mnogo stvari koje ćemo nastavit raditi onako kako si ti rekao. Hvala za svu ljubav koju si nam dao. Mnogo smo izgubili tvojim gubitkom, rane su duboke i neizlječive, ali naša i tvoja ljubav je najjača. Volimo te i uvijek ćemo te voljeti TATA NAŠ SA STO SRCA ❤️”
, posveta je Martine svom preminulom ocu.

Brojnoj obitelji, među kojima su supruga Vikica, kćerka Martina i sin Davor, sestra Željka, braća Ivica, Miroslav, Tomislav i Stanko sa svojim obiteljima, kao i svim prijateljima upućujemo iskrenu sućut, a dragom prijatelju Nikici Stipinoviću pokoj vječni.

Prethodni članakRazrješenja i imenovanja u Vrhbosanskoj nadbiskupiji
Sljedeći članakU Federaciji BiH testiran 1.601 uzorak, 234 uzorka pozitivna na Covid – 19