POČIVALI U MIRU BOŽJEM: Danas posljednji ispraćaj tragično stradalih Katarine i Vitomira Bubnjića, emotivna poruka Pougaraca

Danas će na gradskom groblju u Virovitici biti posljednji ispraćaj tragično stradalih Katarine i Vitomira Bubnjića, rodom iz Središnje Bosne, odnosno Pougarja.

Podsjetimo, ovaj bračni par smrtno je stradao u tragičnoj nesreći u Končanici, protekle subote, kada su motociklom naletjeli na srnu, a potom i na automobil.

Među ožalošćenom obitelji su kćerke Monika i Petra, roditelji te braća i sestre, kao i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji, kojima izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božjem.

Od Katarine i Vitomira oprostili su se emotivnom porukom prijatelji, kumovi i rodbina na stranici Pougarci i prijatelji.

“Draga Katarina i Vitomire, sad znamo da je Vaš život bio putovanje, a ne neka precizna destinacija u Podravini, ili cilj na našem Vlašiću, baš zato što nikad ne znamo kad će prestati, a Vaš je zaista bio lijep i dinamičan na kojeg smo svi ponosni. Ove lijepe riječi koje na žalost o umrlima često čujemo, o Vama smo slušali cijelog života. Dragi susjedi, kumovi i prijatelji ako sam išta naučio od Vas, to je da ste neizmjerno voljeli i posjećivali svoje Ponare i naše rodno Pougarje. Znamo da su zime gore surove, a na hladnim snjegovima bili smo često zajedno, kad ste mnogima od nas srce grijali, i zato nam je danas život puno žalosti. Bili ste primjer poštenja, skromnost i odanosti, a sad se opraštamo od ljudi koji su bili i ostali na strani ljubavi. Pišem ovo kako bi iskazao svoju bol i tugu zbog Vašeg preranog i našeg velikog gubitka, ali i da odamo počast našim dragim susjedima Katarini i Vitomiru i da Vam pokažemo da Vaš život nije bilo kratak, već brz i dinamičan, i da vam kažemo Veliko Hvala. Sjećat ćemo Vas se kao sretnog i optimističnog bračnog para, zato u svoje osobno ime izražavam sućut vašim kćerima Moniki i Petri i svim članovima Vaše obitelji, prijateljima i nama susjedima”, emotivna je poruka kojom su se oprostili Pougarci od svojih Katarine i Vitomira.