Počinje nova sezona Lige poduzeća na SRC Romari

Sportsko-rekreacijski centar „Romari“ i ove godine organizira Ligu poduzeća, za sezonu 2014./15. ali poboljšanju verziju, s određenim izmjenama. Naime, Liga započinje, kao i prošle godine, 22. studenog 2014. godine.

Liga poduzeća se zasniva na 16 ekipa (poduzeća). Utakmice se održavaju pod balonom i to subotom i nedjeljom. Završetak posljednjeg 15 kola se očekuje u veljači 2014. godine.

Kotizacija po ekipi je 350,00 KM iz čega će se financirati sama organizacija, kao i suci. Baš kao i prošle sezone, uvjet je da članovi svih ekipa budu isključivo zaposlenici poduzeća/javnih ustanova koja se prijavljuje.

Novitet u odnosu na prošlu sezonu je i Statut u kojem stoje pravila održavanja samog turnira. Isto tako, ove godine unosimo i novčane nagrade za pobjednika, koja će ovisiti o prijavljenom broju ekipa. Liga poduzeća ima za cilj stvoriti pozitivno natjecateljsko raspoloženje u duhu „Fair play-a“ u našoj lokalnoj poslovnoj zajednici. Neka ovo bude vid team-buildinga koji će doprinijeti i u kreiranju timskog rada u poduzeću ali i razvoju dobrosusjedskih odnosa s drugim tvrtkama u okolici za portal Vitez.info izjavio je vlasnik SRC Romari  gosp. Bojan Rajković.

Za dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 063/389-364 (Marko Vujica).

Prethodni članakPedeset godina NK Šantići
Sljedeći članakFOTO: Obilježena 20. obljetnica HKC “Nova Bila” i 40. obljetnica Limene glazbe “Lašva”