Počinje 4. Sarajevo Gala Salsa Show

Od 19. do 22.1. u Sarajevu će se po četvrti put održati Gala Salsa Show.

U petak 20.1. Opening party će se održati u Coloseum Clubu. Tijekom rasplesane večeri nastupiti će i publiku zabaviti plesači popularne plesne skupine »Romantik«. Uz njih, na pozornicu Coloseum Cluba će se popeti i sjajni »Sarajevo Salsa Orchestra« bend, dok su za odličnu zabavu te noći i plesnu glazbu bez prestanka zadužena čak tri DJ majstora iz regiona: Incognito Nizozemska, Djane Maya  BiH i DJ Vlada iz Srbije.

Tijekom Salsa kongresa bh. javnosti će se, pored plesača, predstaviti i i vrhunski instruktori iz različitih europskih zemalja. U tri dana trajanja ove plesne manifestacije, oni će u prostorijama plesne skupine »Romantik« voditi svojevrsne »radionice plesa« i prenositi svoje znanje Sarajlijama.

Domaćin Gala Salsa Show-a u subotu 21.1., će biti i Holiday Inn, dok će posljednjeg dana kongresa, u nedjelju 22.1., plesače i goste ugostiti kultni Cinema klub (ex Sloga).

Ulaznica za jedinstveni Opening party Gala Salsa Show-a u Coloseum Clubu košta 10 KM, dok se rezervacija mjesta u Areni Cluba, odakle Vam neće promaknuti ni jedan detalj zabave, može napraviti po cijeni od 20 KM.

Ne propustite…:)