Počeo upis u “Univerzalnu sportsku školu” u Vitezu

Od danas je i službeno počeo upis u “Univerzalnu sportsku školu” u Vitezu. Upisati se mogu dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 10 godina. Ova škola je jedinstvena prilika da naši mali sugrađani uče kroz sport i zabavu.

Upisi se vrše na sljedeće brojeve telefona:
Zoran Barbić – 063-451/681
Ana Eldić – 063-335/935

O “Univerzalnoj sportskoj školi”:

Univerzalna sportska škola namijenjena je djeci od šeste do desete godine života, tj. učenicima od prvoga do četvrtoga razreda osnovne škole, bez obzira na spol. Cilj programa Univerzalne sportske škole uključivanje je što većeg broja najmlađih učenika u sportske aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnoga tjelesnog vježbanja. Djeca pod stručnim nadzorom kineziologa, igrajući se na zanimljiv i za njihovu dob pedagoški i kineziološki primjeren način, uče osnovne oblike kretanja, kao i osnovne elemente brojnih sportova.

Program univerzalne sportske škole provodi se dva do tri puta tjedno po 45 do 60 minuta aktivnog vježbanja tijekom cijele školske godine. Važno je naglasiti da su motorički sadržaji izabrani u skladu s mogućnostima djece te dobi.

Primarni cilj “Univerzalne sportske škole” Vitez jest skloniti djecu koliko je to moguće u današnje vrijeme od svih negativnih trendova kojih je sve više i omogućiti im što kvalitetniji rast i razvoj! Potrebno je i istaknuti kako upravo Univerzalna sportska škola može predstavljati temelj za stvaranje budućih vrhunskih športaša, jer stjecanjem većeg broja motoričkih znanja u ranijim fazama sportskog razvoja iz raznih sportskih grana omogućuje uspješniju sportsku specijalizaciju kasnije.

Univerzalna sportska škola Vitez