Počele sve aktivnosti u RK Nova Bila, nastavljen ReLOaD projekt škole rukometa

Odlukom nadležnih institucija i stavljanjem van snage svih naredbi i zabrana koje su prekinule sve aktivnosti i trenažni proces u RK NovaBila, sredinom ovog mjeseca počeli su ponovno treninzi u sklopu škole rukometa. Škola rukometa podržana je u suradnji s Općinom Travnik okviru Regionalnog programa lokalne demokratije – ReLOaD projekta, kojeg financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

U projekt„Rukomet za sve – Igraj rukomet, živi sport(ski)“ uključeno je preko 40 dječaka raspoređenih u dvije uzrasne kategorije i preko 20 djevojčica kategorije 2006. i mlađe.

Sretni smo i ponosni da smo uspjeli u potpunosti implementirati dosadašnji dio ovog projekta. U potpunosti smo ispunili planirani broj polaznika škole rukometa koji dobili kompletnu sportsku opremu potrebnu za treniranje (dres, majica, trenerka i ruksak). S obzirom na vidljivi sportski duh i ljubav prema rukometu koju smo probudli u našim polaznicima, čvrsto uvjereni smo kako ćemo nakon potpune implementacije projekta još dugo imati ovaj kontinuitet i ovaj broj članov na okupu, rekao je koordinator projekta, Mario Debeljak.

U školu rukometa svi zainteresirani se mogu upisati na svakom treningu, a više informacija o rasporedu treninga možete dobiti upitom na Facebook stranicu Rukometnog kluba Nova Bila.

Prethodni članakZbog pandemije koronavirusa HKD Napredak Vitez otkazao niz kulturno-zabavnih događaja u Vitezu
Sljedeći članakVilim Primorac, predsjednik Uprave HT ERONET-a: “Pred nama je vrijeme izazova, no optimisti smo”