Po bod(ove) u Jajce

S nizom problema i poteškoća, ali ne i bez ambicija, Vitez u subotu putuje u goste Metallegheu BSI u Jajce, susjedu na prvenstvenoj ljestvici. Oba kluba, naime, imaju po 17 osvojenih bodova, a Jajčani su zbog bolje gol razlike na 13. a Vitežani na 14 mjestu. To je derbi   začelja, na papiru favoriti su domaćini, a gost iz Viteza bio bi (pre)zadovoljan osvojenim bodom.

Trener Viteza Petrović i njegov pomoćnik Perković u ovom važnom susretu ne mogu računati na kartonirane Bešića, Salihagića i Topalovića, na rezervnog golmana Badrova zbog ozljede, nastup Čakara je upitan također zbog ozljede, te na suspendiranog Markovića.

Imamo kadrovskih problema pa u konkurenciju za nastup u Jajcu ulaze mladi Tirić i Bektaš, a pravo nastupa stekao je naš novi igrač Ermin Imamović, koji će popuniti prazninu u obrambenoj liniji“, kaže nam pomoćni trener Robert Perković i dodaje: „Znamo što nas čeka u Jajcu, bit će to teška rovovska borba po teškom i lošem terenu. Igrat ćemo čvrsto i borbeno, želja  i cilj su nam ne izgubiti, a bude li prilike pokušat ćemo i pobijediti“

Kako je kazao Perković, na put u Jajce vode 18 igrača, a startnu jedanaestoricu odredit će pred samu utakmicu. Na put u Jajce idu: Kragić, Gačan, Kadrić, Vujica, Fazlić, Sarvan, Džaferović, Ćatić, Zec, Rovčanin, Tirić, Bektaš, Imamović, Mlakić, Bošatlija, Čakar, Maros i Sivac.