“Pidžama za šestero” oduševila publiku u Travniku, od ulaznica prikupljeno 1 060 KM za pomoć u liječenju Rašide Lendo

Gradsko kazalište mladih Vitez i Hrvatski kulturni centar Nova Bila sinoć su u Centru za kulturu općine Travnik oduševili publiku izvedbom predstave “Pidžama za šestero”.

Osim što je publika odlično prihvatila predstavu, također svi su bili oduševljeni činjenicom da je predstava igrana u humanitarne svrhe, za pomoć u liječenju Rašidi Lendo.

Rašida Lendo majka je tri maloljetne djevojčice, koja boluje od leukemije. Neophodno je da ide na presađivanje koštane srži u Tursku, a donor će joj biti sestra.

“Hvala svima koji su u petak navečer bili s nama u Centru za kulturu općine Travnik. Čarobnu večer, upotpunila je sinergija publike i glumaca, a od prodanih ulaznica uspjeli smo prikupiti 1 060 KM i cjelokupan iznos ćemo uplatiti na račun Rašide Lendo. Od srca želimo da se Rašida što prije oporavi i bude nam draga gošća na nekom od naših budućih nastupa. Hvala i Centru za kulturu općine Travnik na gostoprimstvu”, poručili su iz GKM-a Vitez i HKC-a Nova Bila.

Dodajmo još kako je publika nekoliko puta za vrijeme predstave glumačke bravure nagradila pljeskom, a na koncu predstave ovacijama pozdravila glumački ansambl.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija. U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

Prethodni članakMarko Plavčić održao svoj Solistički koncert u Vitezu
Sljedeći članakOdržano završno zasjedanje Prve sinode Vrhbosanske nadbiskupije