Pet odličja za karataše Viteza na turniru u Banja Luci

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju, 21. travnja, u Banja Luci je održano otvoreno prvenstvo “Banja Luka IX OPEN – 2013” na kojem je nastupilo oko 370 natjecatelja iz nekoliko zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija i BiH).

Na ovom turniru sjajan rezultat ostvarili su karataši iz Karate kluba “Vitez” osvojivši 5 odličja, 3 srebrna i 2 brončana.

Drugo mjesto i srebrno odličje osvojili su Robert Šafradin u kategoriji djeca do 13 godina u borbama do 45 kg, Vesna Gugić u kategoriji seniorke u borbama do 50 kg, te Drago Grgić u kategoriji seniori u borbama do 75 kg. Treće mjesto i brončano odličje osvojili su Karlo Didak u kategoriji djeca do 12 godina u borbama do 40 kg i Marijana Vidović u kategoriji juniorki u borbama do 53 kg.

Filip Šarić i Dražen Majstorović u kategoriji juniora u borbama do 68 kg poraženi su u repasažnoj borbi za treće mjesto i brončanu medalju.

Ovaj turnir je ujedno bio provjera forme za predstojeće državno prvenstvo za kadete, juniore i seniore koje će se održati predstojećeg vikenda u Tuzli.