Pet novih Pink kanala na Global IPTV platformi

global 5Global Internet iz Novog Travnika je na svoju IPTV platformu dodao potpuno besplatno pet novih kanala. Riječ je o kanalima iz Pink mreže, Pink Music 4, Pink Musik 5, Pink Horror, Pink Comedy, Pink Pedia

Podsjećamo usluga interneta i IP Televizije putem FTTH/B infrastrukture Globala dostupna je i na području gradske zone Viteza.

U ponudi su super brzi internet paketi sa brzinama od 10 do 100 Mbps te IP Televizija koja uključuje preko 140 TV kanala. Cijena početnog FTTH/B internet paketa iznosi 18 KM sa uključenim PDVom, a u pitanju je paket sa brzinom downloada od 10 Mbps te brzinom uploada od 1 Mbps.

Osnovni IPTV paket, sa preko 140 kanala u digitalnom formatu te uključenim interaktivnim uslugama (snimalica, pauziranje programa, youtube, sms, media centar, epg, itd.), iznosi 18.00 KM sa uključenim PDVom.
Svakako, tu je i popularni SUPER DUO paket koji združuje uslugu internet pristupa brzine od 20 Mbps i IP Televizije sa preko 140 kanala. Cijena SUPER DUO paketa iznosi 34.00 KM mjesečno sa ukljucenim PDVom.

Napominjemo da je priključak na FTTH/B infrastrukturu besplatan. Sve dodatne informacije, vezane za ponudu i dostupnost usluga, možete potražiti na web stranici www.global.net.ba, putem e-maila info@global.net.ba ili nas kontaktirajte putem telefona 030 795 027.