Pet dana radosti za peti rođendan FC BiH

Franšizni centar Bosne i Hercegovine u subotu, 1. lipnja 2013. započinje s manifestacijom obilježavanja pet godina poslovanja. Manifestacija pod motom “Pet dana radosti za 5. rođendan FC-a” omogućit će svim posjetiteljima i kupcima istinski ugođaj kupovine po sniženim cijenama, kao i uživanje u različitim događajima.

Posjetitelji će moći uživati u koncertu rock bendova Guilties i Monty bend, predstavi regionalno popularnog Gradskog kazališta mladih iz Viteza, modnoj reviji agencije Fashion iz Zenice koja će predstaviti odjeću iz kolekcija brojnih brandova koji se mogu u FC BiH, raznim promocijama, zabavi za djecu u pizzeriji Central te još mnogobrojnim sadržajima i aktivnostima.
U tijeku rođendanskih dana, Franšizni centar BiH sa svojim trgovinama će posjetiteljima ponuditi posebne akcije i rođendanske ponude te sniženja u svim trgovinama.

“Svim kupcima se zahvaljujemo na vjernosti! Trudit ćemo se pružati vam još zanimljivije sadržaje i svakodnevno vas obradovati povoljnim akcijama. Dođite, veselite se, kupujte i uživajte! Proslavimo zajedno naš 5. rođendan! Očekuje vas dobra zabava i MEGA popusti…”, poručuju iz FC BiH.