Penali stajali medalja selekcije 2011 i 2012 god. na Romari kupu

U nedjelju NK Rijeka Kolibrići sudjelovali su na dječjem nogometnom turniru Romari kup.Gdje su nastupali sa selekcijama 2010 i 2012.godište.
Trofejna selekcija 2010.godište je nastavila nevjerojatan niz bez poraza što nažalost ovaj put nije bilo dovoljno za neku od medalja.
U polufinalu i utakmici za treće mjesto poraženi smo nakon izvođenja penala iako smo u obje utakmice bili ravnopravan ako ne i kvalitetniji protivnik.
Poslije prvog mjesta u grupnoj fazi u 1/4 smo bili superiorni te rutinski savladali vršnjake FK Mladost – Doboj Kakanj.


U 1/2 utakmici smo se susreli sa starim rivalima FK Sloga Doboj te unatoč tri fantastične prigode nismo uspjeli slaviti zašto smo kažnjeni u ruletu penala.
U utakmici za treće mjesto smo ponovo nakon izvođenja penala ostali bez brončanih medalja.U posljednjim trenucima utakmice smo primili jedini gol na turniru što je utakmicu odvelo u penale u kojima su više sreće imali mališani
velikana iz Sarajeva.


Najmlađa selekcija 2012.godište je odigrala herojski te su ih minute dijelile od plasmana u polufinale i borbe za medalje.Nakon dvije pobjede i poraza u grupnoj faziu 1/4 smo odmjerili snage sa vršnjacima OFK Sport team iz Banja Luke.
Fantastična igra i vodstvo od 2-0 već u petoj minuti nismo uspjeli sačuvati do kraja te se polufinalist tražio u ruletu za nas kobnih penala.
Sve u svemu fantastična dva dana u SRC Romari za naše mališane.


Nedostatak sreće i koncentracije te nesigurnost i trema pri izvođenju penala su nas koštale još boljih rezultata na ovom turniru.U svakom slučaju velike i iskrene čestitke svim mališanima koji su nas predstavljali na ovom turniru.
Također hvala i roditeljima naših mališana na fair i sportskom navijanju i podršci.
Na kraju se zahvaljujemo i organizatoru na pozivu i odličnoj organizaciji – rekli su iz NK Rijeka Kolibrići .