Partner mikrokreditna fondacija otvorila poslovnicu u Vitezu

Partner mikrokreditna fondacija je 15. prosinca zvanično otvorila svoju 57. poslovnicu

U novom uredu klijenti Partnera moći će da obave sve aktivnosti vezane za podnošenje zahtjeva za kredit, kao i dobiti sve potrebne informacije o uslugama koje Partner pruža svojim klijentima. Do sada su klijenti Partnera s područja Viteza, informacije o kreditima mogli dobiti putem telefona ili od kreditnih službenika koji su svoje poslove obavljali na terenu.

Nova, suvremeno opremljena poslovnica, koja će Partnerovim klijentima uštedjeti vrijeme i novac, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Viteza na adresi Hrvatskih branitelja bb.

„Otvaranje suvremeno opremljene poslovnice u Vitezu, pružit će potpuniju uslugu, sadašnjim klijentima Partner MKF kao i svim budućim klijentima s ovog područja“, izjavila je Selma Jahić, direktorica sektora kreditnih plasmana.

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Kreditne operacije su započele u travnju 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 56 ureda koji su raspoređeni po BiH. Misija Partnera je pružanje financijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima financiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih kredita u Bosni i Hercegovini. Plasiranjem kredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utjecajući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta.

Više o Partner mikrokreditnoj fondaciji možete pogledati na: www.partner.ba.

Prethodni članakBez jednakopravnosti Hrvata, nema ni BiH, poručila predsjednička kandidatkinja HDZ-a
Sljedeći članakPromocija svršenih diplomanata i magistranata u Vitezu