Panel rasprava “Utjecaj medija na društvene i političke procese”

Economic
Ovoga četvrtka, 12. travnja, u Kreševu će biti održana panel rasprava na temu “Utjecaj medija na društvene i političke procese”. Panel rasprava će biti održana u Domu HKD Napredak u Kreševu, s početkom u 18 sati.

- REKLAMA -
Organizator je ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB, a panelisti će biti novinari Glorija Lujanović i Zvonimir Čilić, zatim Ana Popović, savjetnica predsjedateljice Doma naroda PFBiH i Ivan Sajević, zastupnik u Saboru ŽSB.
“Naša je intencija bila okupiti osobe koje rade ili su radile u medijima i relevantne su govoriti o ovoj temi. Prije svega, želja je bila da to budu osobe s područja Središnje Bosne i radujem se što smo uspjeli u tomu. U bliskoj budućnosti ćemo organizirati još nekoliko okruglih stolova i javnih tribina, a uskoro započinje i Hrvatsko proljeće Središnje Bosne, koje već tradicionalno organiziramo”, kazao je Goran Pejaković, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB.
Ova panel rasprava trebala je biti održana koncem ožujka, ali je zbog izrazito loših vremenskih uvjeta prolongirana za travanj.