Paklene ulice 7 i Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske u kinu Vitez

Ovaj vikend nemojte propustiti nove hitove u kinu Vitez. Naime, 24. travnja, pogledajte simpatičnu Zvončicu i čudovište iz Nigdjezemske sinkronizirano na hrvatski jezik u 3D-u s početkom u 16:30 sati. Novo poglavlje planetarno popularnog serijala Paklene ulice s početkom u 18:30 te 21:00 sati.

Nova priča o Zvončici istražuje drevni mit o legendarnom stvorenju čija daleka tutnjava izazove pažnju vile Lane, dobre prijateljice Zvončice koja se ne boji prekršiti pravila i pomoći životinji u nevolji. Međutim ta je životinja masivna s neobičnim zelenim očima zapravo nije dobrodošla u Dolinu vila jer se vile boje da će im uništiti dom. Vila Lana se odluči sprijateljiti s čudovištem jer ispod grube vanjštine misterioznog čudovišta vidi dobro srce te pokušava uvjeriti Zvončicu i ostale djevojke da riskiraju sve kako bi spasile čudovište dok ne bude prekasno. Pogledajte Zvončicu i čudovište iz Nigdjezemske i otkrijte zašto knjigu ne treba suditi prema koricama ili životinju prema očnjacima!

https://www.youtube.com/watch?v=PIsjQR8hJck

Nemam prijatelje. Imam obitelj. 

U sedmom nastavku ekipa će proživjeti najuzbudljiviju avanturu dosad, a sjajnu postavu opet čine VIN DIESEL, PAUL WALKER, DWAYNE JOHNSON, MICHELLE RODRIGUEZ, TYRESE GIBSON, CHRIS “LUDACRIS” BRIDGES i JORDANA BREWSTER, a pridružuju im se i ELSA PATAKY i LUCAS BLACK te JASON STATHAM, KURT RUSSELL, NATHALIE EMMANUEL, DJIMON HOUNSOU, RONDA ROUSEY i TONY JAA.
Radnja počinje više od godinu dana nakon povratka Domove (Diesel) i Brianove (Walker) ekipe u Ameriku poslije oprosta. Dom pokušava izgraditi odnos s Letty (Rodriguez), dok se Brian nastoji aklimatizirati na život u predgrađu s Miom (Brewster) i njihovim sinom, dok Tej (Bridges) i Roman (Gibson) uživaju u slobodi i životima plejboja. Dok se oni snalaze, opasnost vreba u liku hladnokrvnog britanskog ubojice koji želi poravnati račune. Nakon brutalnog ubojstva Hana (Sung Kang) i pokušaja ubojstva Hobbsa (Johnson), Deckard Shaw (Statham) traži sve koji su sudjelovali u ubojstvu Owena (Luke Evans), njegovog mlađeg brata. Nakon što Shaw raznese Torettovu kuću, ono što Dom i ekipa smatraju domom, Dom će se morati obratiti visokom vladinom službeniku (Russell) za pomoć. Jedina nada bit će im da se vrate iza volana i uđu u trag prototipu sofisticiranog uređaja za praćenje za Američku vladu. Zauzvrat isti će smjeti upotrijebiti da lociraju Shawa prije no što opet ubije. Doma, Briana, Hobbsa, Letty, Romana, Teja i Miu ova će luda trka odvesti u daleka mjesta poput Abu Dhabija i Azerbajdžana.

Prethodni članakU Vitezu se osniva neformalni Klub hrvatskih gospodarstvenika
Sljedeći članakU nedjelju u Busovači dječji festival “MAK – Mali akordi”