Pacijenti do pet mjeseci čekaju na radiološke preglede, imamo apararate stare čak 15 godina

U sklopu redovitih aktivnosti Kliničkog zavoda za radiologiju SKB Mostar danas će se održati stručna radionica iz područja abdominalne radiologije.
U Mostar tim povodom dolaze brojni gosti, a poseban naglasak stavlja se na ekipu iz Banje Luke koju predvodi doc. dr. sc. Saša Vujnović. –
Predavanje i praktični rad namijenjeni su svim specijalnostima koje surađuju s Kliničkim zavodom za radiologiju i daje uvid u trenutačne svjetske i europske trendove iz navedenoga područja.
Zaključak je da ovo nije samo trening za naše radiologe, već i izvrsna prilika za razmjenu iskustava te postignuća između dvaju sveučilišnih kliničkih centara, navodi se u informaciji iz SKB-a Mostar.
Kako nam je rekao prvi čovjek radiologije u Mostaru doc. dr. sc. Miro Miljko, ovo je jedan u nizu događaja koji se organiziraju kako bi se znanje razmijenilo i unaprijedilo te kako bi se način rada poboljšao.
Važnost edukacije – Ulažući velike napore, postali smo sredina koja proizvodi kadrove kroz Medicinski i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru. Omogućujemo i specijalizacije u Kliničkom zavodu za radiologiju SKB-a Mostar, što prije nismo mogli.

Prethodni članakBivši srpski borac nakon 20 godina posjetio JU Bolnica Travnik: Direktor Granov mi je spasio život
Sljedeći članakFrancuska upozorila da će u BiH 2018. izbiti kriza bez novog Izbornog zakona