Oživjela ideja osnivanja Udruge navijača GNK Dinamo Zagreb u Vitezu

Proteklog vikenda u Vitezu se nekoliko mladih ljubitelja i navijača Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb neformalno okupilo s ciljem razmatranja ideje osnivanja Udruge navijača najtrofejnijeg i trenutno najboljeg nogometnog kluba u Hrvatskoj.

Dvadesetak mladih ljudi, zaljubljenika GNK Dinama iz Zagreba se uz druženje, gledanje derbija 22. kola Prve hrvatske nogometne lige između Osijeka i Dinama okupili u jednom viteškom lokalnom kafiću i razgovarali između ostalog i o mogućem osnivanju Udruge navijača.

Zajedničku poruku neformalne skupine mladih ljudi koji žele da Vitežani dobiju u budućnosti Udrugu navijača Dinama, prenosimo u cijelosti.

“Svjedoci smo kako u Vitezu postoji veliki broj ljubitelja i navijača Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb i da navijači „modrih“ u Vitezu zaslužuju imati Udrugu navijača, zajedničke prostorije za organizirano gledanje utakmica, sastanke i druženja te smo ponukani tom činjenicom odlučili navijače Dinama u Vitezu pozvati na razmišljanje kada je navedeno u pitanju. Pozivamo ovim putem sve one koji istinski žele da Vitez dobije Udrugu navijača Dinama da nam se jave u privatnu poruku na našoj facebook stranici BBB VITEZ 1986. Nakon ostvarenih kontakata, ukoliko bude značajna potpora Vitežana ići ćemo u pravcu formaliziranja aktivnosti i u idućih nekoliko mjeseci u 2020. godini koja je ujedno i 20. godišnjica kako je vraćeno ime Dinamo, napravit ćemo sve aktivnosti potrebne za osnivanje Udruge navijača Dinama“, navodi se u obavijesti.

Preko stranice BBB VITEZ 1986 uputili su i poziv svima kojima je plava boja u srcu.

“Dragi Vitežani – navijači GNK Dinama iz Zagreba, ukoliko želite dati potporu mladima, koji žele okupljati, posjećivati utakmice „modrih“, organizirati zajedničko gledanje utakmica Dinama u Vitezu i koji će biti tu i organizatori i sudionici mnogih humanitarnih, kulturnih, zabavnih i drugih događanja u našem Vitezu, javite nam se putem privatne poruke na facebook stranicu BBB VITEZ 1986”, poručili su navijači zagrebačkog kluba iz Viteza.

Prethodni članakZapočeo projekt “Ulaganje u mladi trenerski kadar i jačanje članstva u Školi košarke “Prvi koš” Vitez”
Sljedeći članakPočela prodaja ulaznica za komediju „Kako i zašto ubiti muža“ u Novom Travniku