Ovoga vikenda košarkaški turnir “Plandovo 2014.” u organizaciji ŠK “Prvi koš”

Sve je spremno za prvi košarkaški turnir „Plandovo 2014.“. Turnir se igra po prvi put u organizaciji Škole košarke „Prvi koš“ iz Viteza, a igrat će se na vanjskom igralištu Plandovo u Malom Mošunju, kod Viteza.

Škola košarke „Prvi koš“ radi već dvije godine, s uzrastom 2000. godište i mlađi, a okuplja oko 60 dječaka i djevojčica.

Nakon dosta odricanja i priprema, turnir počinje u subotu kada će na teren selekcije minibasketa (dječaci rođeni 2002./2003.) u muškoj konkurenciji. Potvrđen je dolazak ekipa : HOKK „Vitez“, OKK „Abeceda“ Zenica te naravno domaćin turnira Škola košarke „Prvi koš“. Nakon odigranih utakmica, zajedničkog ručka i druženja dodjela diploma i pehara je u 17 sati.

Drugi dan turnira, nedjelja, planiran je kao glavni dan, prva utakmica kreće u 10,30 sati, a nastupit će selekcije pionira (dječaci rođeni 2000./2001.), gdje su svoj dolazak potvrdile ekipe HOKK „Vitez“, HKK „Zrinjski“ Mostar i kao domaćin turnira Škola košarke „Prvi koš“.
Također, u nedjelju je planirana i revijalna utakmica pionirki između HOKK „Vitez“ i Škole košarke „Prvi koš“. Dodjela diploma i pehara najboljima za nedjelju planirana je u 17,30 sati.

„Za sve sudionike osigurali smo 2 utakmice, zajednički ručak, osvježavajući napitak, voće, majice turnira, diplome i pokale za svaku ekipu, diplomu i poklon paket za najboljeg strijelca u obje konkurencije te naravno  druženje i dobru zabavu. Pozivamo sve koji na bilo koji način još uvijek mogu pomoći u organizaciji turnira. Također, ovom prilikom zahvaljujemo se i našim sponzorima bez kojih ove sve priče oko Škole košarke, a također i oko turnira ne bi ni bilo“, poručili su Igor Bošnjak i Marko Matijanić, voditelji Škole košarke „Prvi koš“ iz Viteza.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta dau subotu i nedjelju dođu na Plandovo i uživaju u prezentaciji košarkaških vještina talentiranih djevojčica dječaka.