OVOGA PETKA: Nulti broj Vitez.info news-a! (VIDEO)

altDragi naši,

Pred vama će se uskoro naći „nulti broj” vitez.info news-a. Nastao kao logičan korak u dugogodišnjem radu na prikupljanju i uređivanju vijesti na web portalu vitez.info, ovaj projekt je avantura u koju se upuštamo zajedno s vama.

„Nulti broj” je nastao uz pomoć prijatelja i pokrovitelja i mi ga darujemo u formi besplatnog primjerka. Naravno da sve ima svoju financijsku vrijednost, te će već naredni broj imati svoju cijenu. Minimalnu, naravno. Onu koja će pokrivati troškove tiska i distribucije! Onaj tko se u ovoj zemlji želi obogatiti, ne bavi se novinarstvom. Ali, ono što će nas sve zajedno učiniti bogatima je zadovoljstvo zajedničkog napora u stvaranju nečeg što Vitežani zaslužuju – kvalitetne i korisne novine, nastale na tradiciji nekadašnjih novina kakve je Vitez imao. Uz, naravno, nova imena, nove tehnologije i neku novu energiju.

Novina će nastajati u suradnji s vama, bilo preko portala vitez.info ili u izravnim kontaktima. Nastojat ćemo poštivati zadani ritam i izlaziti u javnost svakog drugog petka u mjesecu. I za kraj, pozivamo vas da sudjelujete u uređivanju našeg zajedničkog news – projekta.

Neka nam je sretno! 🙂


{youtube}D2YbYOZX7qw{/youtube}