Ovog vikenda u funkciji skijaške staze na Vlašiću

Prema informacijama menadžmenta poduzeća OZON d.o.o. ovih dana intenzivno se radi na umjetnom osnježavanju i reparaciji skijaških staza na Vlašiću.

Budući da je ovih dana palo i nekoliko centimetara prirodnog snijega iz ovog poduzeća najavljuju da su spremni za otvaranje skijaške sezone već za vikend. Cilj im je već u petak staviti u funkciju skijaške staze svim ljubiteljima skijanja.

Također i SKI CENTAR ROSTOVO već nekoliko dana priprema svoje skijaške staze i kako poručuju sa skijaškom sezonom započinju također u petak, od 18 sati noćnim skijanjem uz zabavni program i bogatu gastro ponudu po promotivnim cijenama.

U tijeku su pripreme i za početak skijaške sezone na Vranici u okviru SKI CENTRA „Brusnica“ te se nadaju da bi i ovo skijalište veoma brzo moglo biti u funkciji.

Ostali skijaški centri u Srednjoj Bosni (Raduša, Pridolci, Busovačka planina i Ranča) ovise o prirodnom snijegu kojeg na stazama još uvijek nema dovoljno i u slučaju novih količina snježnog pokrivača veoma brzo će svoje skijaške staze staviti u funkciju.

Prethodni članakOtkriveni pljačkaši obiteljskih kuća u Vitezu
Sljedeći članakPosao u Njemačkoj: Radnu dozvolu tražilo 10.000 bh. građana