Ovog vikenda nove 3D projekcije u Vitezu – Thor – Svijet tame i Snježno kraljevstvo

Prateći najnoviju kino distribuciju za sami kraj mjeseca studenog i početak prosinca kino Vitez vam pripremama hit izdanje svjetske kino produkcije – Thor Svijet tame 3 D projekciju.

Suočen s neprijateljem kojeg čak niti Odin i Asgard nisu uspjeli pobijediti, Thor će morati krenuti na svoje najopasnije i najosobnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi nas spasio.

A, u najboljoj tradiciji i za najmlađe pripremljeno je ugodno iznenađenje – sinkronizirana 3 D projekciju filma „Snježno kraljevstvo”.

Kad proročanstvo zarobi jedno kraljevstvo u vječitu zimu, Anna, neustrašivi optimista, udružit će se s ekstremnim planinarom Kristofforom i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom u epskoj potrazi za Anninom sestrom Elsom, Snežnom kraljicom, kako bi okončala njezinu ledenu kletvu.

„Snježno kraljevstvo” možete pogledati u terminu od 16:00 sati subotu 30. 11. i nedjelju 1. 12. 2013., a „Thor – Svijet tame”, istim danima u terminima od 18:00 i 20:15 sati.