Otvorene prijave za „Pharmamed Travnik noćnu utrku“

Travnik će 31. kolovoza biti domaćin četvrte po redu „Pharmamed Travnik noćne utrke“, za koju su prijave već otvorene putem web stranice www.travniknocnautrka.ba.

Utrku, kao i dosad organizira Centar za edukaciju mladih, pod generalnim pokroviteljstvom „Pharmamed d.o.o.“ i generalnim medijskim pokroviteljstvom radijskih partnera RSG radija i Radija Mix.

I ove godine se trči trasom pet kilometara kroz najljepše dijelove Travnika, a za sudjelovanje na utrci mogu se prijaviti svi zainteresirani, bez obzira na to bave li se trčanjem profesionalno ili rekreativno. Kao i prethodnih godina i za najmlađe istog dana priprema se utrka pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron SBK LC. Na „Helen Doron Kids’ Fun Run“ moći će sudjelovati mališani uzrasta od 4 do 11 godina, u četiri uzrasne kategorije, a prijave za ovu utrku bit će otvorene uskoro.

„Pharmamed Travnik noćna utrka“, kao cjelodnevni događaj, iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika, posjetitelja, ali i volontera, javnih ustanova i organizacija, koje žele dati svoj doprinos organizaciji ovog velikog događaja u Travniku.

Protekle godine utrka je oborila sve rekorde, s gotovo 1200 trkača na noćnoj, dječjoj i revijalnoj utrci, više od 5000 posjetitelja iz cijele BiH, te 130 članova organizacijskog tima, koji se pobrinuo da sve planirane aktivnosti proteku bez greške.

Nemanja Cerovac, atletski reprezentativac Srbije i drugoplasirani na prošlogodišnjoj utrci, svoje utiske opisao je riječima: „Travnik treba da bude ponosan. Mnogi od nas na podiju su učestvovali na trkama europskog i svjetskog kalibra, a ovu trku svrstavam u jednu od tih i u top pet trka koje sam trčao.“.

Trkači kažu da trčati petokilometarsku utrku nije zahtjevno, ali trčati jednim od najljepših gradova, muzejom pod otvorenim nebom, kojem noć daje posebnu draž, iskustvo je koje ne žele propustiti, a kada tome dodate vrhunsku organizaciju, Travnik noćna utrka je događaj na kojem moraju sudjelovati.