Otvoren novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u

Svečanim otvorenjem danas je počeo s radom novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u. Na novoj adresi dostupne su usluge mjenjačnice, slanja i primanja novca, slanja i preuzimanja pošiljaka Brze pošte, sve vrste poštanskih usluga kao i prodaja filatelije.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar g. Mate Rupčić posebno je istaknuo kako je ova suradnja na obostrano zadovoljstvo i od velike važnosti za HP Mostar kao i za Mepas Mall:

„Svim korisnicima želimo biti na usluzi u modernom i pristupačnom prostoru trgovačkog centra kao što je Mepas Mall. Jer, trgovački centri nisu samo mjesta za kupnju, ona su danas puno više od toga. Poštanski ured HP Mostar u Mepas Mall-u uštedjet će vam vrijeme, jer na jednom mjestu možete platiti račune, poslati ili preuzeti pošiljku Brze poštu ili iskoristiti neku drugu uslugu.“- dodao je Rupčić.  

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar kako bi u svim okolnostima bila na raspolaganju korisnicima.

Radno vrijeme

Novi poštanski ured 88125 Mostar potražite u prizemlju Mepas Mall-a! Radno vrijeme je, od ponedjeljka do subote, od 09.00 – 20.00 sati, a nedjeljom od 13.00 – 19.00 sati.

Prethodni članakFadil Novalić hospitaliziran na Klinici Podhrastovi
Sljedeći članakSve je spremno za spektakl u organizaciji HPED Gradina 969: Večeras započinje malonogometni turnir na Plandovu