Otvoren novi Eronet centar u Banja Luci

U Gospodskoj ulici, u samom središtu Banja Luke, svečano je otvoren novi Eronet centar. Sam čin otvaranja, obogaćen glazbenim i vizualnim programom, privukao je veliki broj Banjalučana na glavnoj gradskoj šetnici. Pored prisutnih građana i velikog broja predstavnika medija, svečanosti otvaranja nazočila su i članovi Uprave HT Eroneta.

Novootvoreni Eronet centar svojim modernim i korisnički orijentiranim konceptom nudi sve na jednom mjestu. Uz prezentacijske pultove na kojima se mogu razgledati i testirati najmoderniji mobilni uređaji, tu je i poslovni kutak namijenjen poslovnim koricnicima Eronet usluga. Ovaj centar je i potpuni servisni centar koji će pružati potpunu podršku korisnicima za sve njihove potrebe.

Svim posjetiteljima predstavljene su nove Super govorne tarife koje u više nego povoljnoj mjesečnoj pretplati uključuju veliki broj minuta prema svim mrežama u BiH, SMS i MMS poruke i neograničeni mobilni internet. A svi oni koji potpišu ugovor do 30.11.2012. za neku od usluga iz bogate ponude Eronet nagrađuje prigodnim darovima.

Eronet centar radi svakog radnog dana u vremenu od 8 do 19 sati, te subotom od 8 do 13.