Otkriveni počinitelji prijevare na BC ‘Tioil’

altTijekom proteklih 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 10 kaznenih djela, a evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 5 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena, dok su iz prometa isključena 4 vozila i 2 vozača, priopćeno je iz MUP-a KSB.

U ponedjeljak, 26. ožujka 2012. godine, oko 21,10 sati, M.R. je prijavio Policijskoj stanici Travnik da mu je dojavljeno, da je s parking prostora na Vlašiču I.Š. iz Travnika ukrao njegovo teretno vozilo marke „Iveco”, bez registarskih oznaka. Nakon krađe vozila I.Š. se udaljilo u pravcu Skender Vakufa/Kneževa. Na mjesto događaja je upućena ophodnja policije Policijske ispostave Babanovac koja je obavila razgovor s I.Š. i vlasnikom vozila i o svemu upoznala policijske ophodnje na terenu. Dalja istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Busovača su rasvijetlili kazneno djelo prijevare, počinjeno 11. ožujka 2012. godine, na štetu BC „Tioil” u Busovači.Počinitelji navedenog kaznenog djela su M.T. i D.A., oba iz Travnika i I.F. iz Sarajeva. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik su rasvijetlili više kaznenih djela krađe, počinjenih u tijeku mjeseca studenog 2011. godine na štetu: Meline M., Ernada B., Đevada D., Mirze M., Sulejmana Č. i Ahme A., svi iz Travnika. Počinitelji navedenog kaznenog djela su: M.K.,A.R. i A.R, svi iz Travnika. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.