Otkriveni počinitelji krađa na benzinskoj crpki ‘Petrol’ u Vitezu

Na području Srednjobosanske županije u protekla 24 sata prijavljeno je 8 kaznenih djela, stoji u priopćenju iz srednjobosanskoga MUP-a.

U četvrtak, 31. siječnja, oko 19.40 sati prijaviljeno je Policijskoj stanici Kiseljak da je nad radnicom tragovačke radnje “Zizi” u Kiseljaku počinjeno razbojstvo. U prijavi stoji da su tri maskirane osobe ušle u tu radnju i, uz prijetnju pištoljem, otele određenu količinu raznih vrsta cigareta.

Očevid su obavili pripadnici Kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak, a istraga je u tijeku.

Istu večer, nešto iza 20 sati M.M. iz Novog Travnika, radnica u kiosku Tabaco press u Novom Travniku, prijavila je Policijskoj stanici da je nad njom i drugom radnicom u tome kiosku počinjeno razbojstvo. Naime, dvije maskirana osoba otele su, uz prijetnju pištoljem, kasu s novcem, zatim neutvrđena količina ultra kartica i dvije ženske torbe.

Očevid su obavili pripadnici Kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku, stoji u priopćenju iz MUP-a Srednjobosanske županje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili 2 kaznena djela krađe, počinjene 29. rujna 2012. godine i 6. listopada 2012. godine na benzinskoj crpki „Petrol” u mjestu Šantići, općina Vitez. Počinitelji navedenih kaznenih djela su N.P. iz Viteza i E.A. iz Zenice. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.