Otkriven pljačkaš kladionice

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su četiri kaznena djela, a radi se o teškim krađama.

Dana 22.2.2017. godine oko 6,20 sati u PS Bugojno prijavljena je teška krađa motornog vozila marke Škoda-Octavia, registarskih oznaka K19-E-194, koje je bilo parkirano u ulici Nugle u Bugojnu. Prema prijavi, vozilo je ukradeno tijekom prethodne noći od strane nepoznatih izvršitelja, a odmah po zaprimanju prijave o krađi su obaviještene sve policijske patrole, susjedne policijske stanice, te je raspisana operativna potraga za vozilom. Službenici kriminalističke policije izvršili su uviđaj, te poduzimaju druge istražne radnje na otkrivanju izvršitelja i pronalasku vozila.

Policijski službenici naknadno su rasvijetlili kazneno djelo razbojništva. Dana 14.2.2017. godine u 20,15 sati u ulici Petra Svačića, općina Vitez, od strane dva NN lica izvršeno je kazneno djelo razbojništva nad radnicom u sportskoj kladionici “BH PLAY”, a tom prilikom je oteto oko 400 KM. Operativnim radom na terenu, došlo se do saznanja da je jedan od izvršitelja navedenog djela D.B. (1998.) iz Viteza, prenosi Artinfo.

Prethodni članakFranjevci otvaraju pučku kuhinju za beskućnike
Sljedeći članakPULJIĆ OŠTRO PREMA SARAJEVU: Sad ste našli da čupate kartu koja je danas neprovediva, a šutjeli ste kad smo je iznijeli prije 12 godina