OTKAZANA KAZANIJADA: Zbog trenutne epidemiološke situacije ove godine neće biti održana Kazanijada

Jubilarna Kazanijada, deseta po redu, ipak neće biti održana ove godine. Naime, uslijed složene epidemiološke situacije iz Organizacijskog odbora su donijeli odluku kako je rizik ipak prevelik. Naravno, kontaktirane su i nadležne institucije te je večeras na sastanku donesena ove teška, ali ispravna odluka.

“Dragi prijatelji, nakon mjesec dana praćenja situacije s Covid-19 te pogoršanje situacije u našoj državi, a uz prethodne konzultacije s odgovornim ljudima i institucijama večeras je organizacijski odbor Kazanijade teška srca donio odluku da se KAZANIJADA ove godine neće održati.

Svima vama koji ste bili uz nas sve ove godine zahvaljujemo i nadamo se kako će ovo proći te da ćemo već sljedeće godine, ako Bog da, ponovno napraviti zaista prelijepo druženje. Vjerujemo da ćemo se u prvoj nedjelji sljedeće godine opet sastati, dovući kazane na staro mjesto i zapjevati tradicionalni bećarac našeg Viteza i Središnje Bosne! Do tada, ostanite ZDRAVI i čuvajte se!”, poručili su iz Organizacijskog odbora Kazanijade u Krčevinama.

Ova odluka sasvim sigurno najteže je pala upravo organizatorima, koji su za ovu godinu imali velike planove. Ideja je bila obilježiti ovaj veliki jubilej kako i doliči, međutim sve će pričekati, nadamo se, sljedeću godinu.

Prethodni članakSložena situacija u Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić”, velik broj medicinskog osoblja pozitivan na Covid-19
Sljedeći članakHNŽ: Zabranjene aktivnosti izvan nastave, obvezne maske i na otvorenom