Osvojili bod a mogli i pobijediti

Ono što su najavljivali, a i obećavali, nogometaši Viteza i njihov trener Ante Miše pred gostovanje kod Zvijezde, ostvarili su. Naime, osvojili su bod kod momčadi kojoj gori pod nogama, a svaki bod osvojen na gostovanju za Vitez je zlata vrijedan.

No, sada se, poslije utakmice i prikazanog na terenu, ne krije ni žal što nisu osvojena svatri boda. Jer, za to je bilo nekoliko izvrsnih prilika proisteklih kao plod dobre igre koju su Vitežani prezentirali na ovom gostovanju.

„Zadovoljan sam kako smo odigrali, posebno prvo poluvrijeme, ali nisam zadovoljan, zašto i to ne reći, konačnim rezultatom jer smo bili u prilici ostvariti za nas i kapitalnu pobjedu“, kazao je Ante Miše po dolasku u Vitez, naglašavajući kako je pred sami susret morao tražiti zamjenu izvrsnom Smriki zbog iznenadne ukočenosti vrata. A ne igranje Smrike, u ovakvom susretu i s prilikama koje su Vitežani imali, možda i presudilo.

Vrlo dobro, kapetanski, odigrao je Mladen Jurčević. Razbijao je napade domaćina, kao i uvijek išao je i glavom tamo gdje mnogi ne smiju ni kopačkom i u odlučujućem trenutku sigurno je realizirao najstrožu kaznu za poravnanje i osvojeni bod.

„Zaista smo trebali pobijediti, velike smo prilike za postizanje golova imali, po dva puta Vidović i Pinjuh, a takvi se propusti, uobičajeno je u nogometu, nemilosrdno kažnjavaju. E, sada je i pitanje jesmo li mi kažnjeni nakon tih propuštenih prilika ili trebamo i moramo biti zadovoljni osvojenim bodom. Ja sam zadovoljan“, kazao je Mladen Jurčević.