Osvajač državne medalje na prijemu kod načelnika općine Novi Travnik

Načelnik općine Novi Travnik, jučer, 6. prosinca, s pomočnicom načelnika za Društvene djelatnosti g-đom Mirjanom Blažević upriličio prijem za osvajača državne medalje Dedović Muniba i trenera Karate kluba „Mladost” Vitez Aldina Adilovića.

Povod je bio osvajanje zlatne medalje na Državnom prvenstvu u kategoriji borbe kadeti +70 kg kao i nastup na 23. Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 – seniore koje se održava od 8. do 11.12. 2016. godine u Sarajevu.

Munib je natjecatelj karate kluba „MLADOST“ Vitez koji dolazi s područja općine Novi Travnik, a postiže vrhunske rezultate te je jedan od najboljih natjecatelja kluba. Samo u 2016. godine pored ove osvojene državne kadetske medalje u teškoj kategoriji bio je i prvak BiH na pionirskom državnom prvenstvu u teškoj kategoriji 2002. godište, osvajač je brončane medalje na Euro kupu Austria, brončane medalje na Balkanskom prvenstvu za pionire u Beogradu te osvajač preko 20 zlatnih medalja s domaćih i međunarodnih natjecanja.

Munib je ovim kadetskim zlatom osigurao nastup i za Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i U21-seniore te se nada da će sa ovakvim rezultatima izboriti i nastup na Europskom prvenstvu u veljači 2017. godine.

Tema razgovora je bila postizanje vrhunskih rezultata Muniba Dedovića gdje se šef stručnog štaba karate kluba „Mladost“ Vitez, g-din Aldin Adilović zahvalio načelniku, g-dinu Refiku Lendi na ukazanom povjerenju i podršci te istakao kako ovakvi prijemi mnogo znače za naše vrhunske natjecatelje i reprezentativce BiH kao da im je to i podstrek u daljem radu.

Prethodni članakAutocentar OVNAK Vitez objavljuje natječaj za posao
Sljedeći članakTomislav Bošnjak Matić: Bit ću načelnik svih građana Viteza