Ostvarite popust na TRIO paket i HOME.TV usluge

U promotivnom razdoblju koje traje do 30.11.2013. godine, svi novi i postojeći korisnici TRIO paketa i HOME.TV-a kojima ističe ugovor do navedenog datuma, a koji potpišu novi ugovor na 24 mjeseca, mogu ostvariti popust na iznose mjesečnih pretplata u trajanju od šest mjeseci.

Korisnici TRIO paketa, koji uključuje usluge fiksne telefonije, interneta i televizije, uz popust od 20 posto gratis dobivaju i dodatnu uslugu Snimalica. Snimalica korisniku omogućuje snimanje željenog sadržaja koji ne može stići pogledati tijekom redovitog emitiranja, te se snimljeni sadržaj može reprizirati po želji.

A korisnici koji uz HOMET.TV usluge koriste i fiksnu telefoniju HT Eroneta, mogu, potpisom ugovora na 24 mjeseca, u promotivnom razdoblju ostvariti popust od 25 posto na mjesečnu pretplatu za Osnovni paket kanala HOME.TV-a za prvih šest mjeseci, te 15 posto popusta na mjesečnu pretplatu fiksne telefonije tijekom trajanja ugovora.

Nakon isteka promotivnog razdoblja od šest mjeseci, mjesečna pretplata se obračunava prema važećem cjeniku usluga HT Eroneta.