„Ostani doma – doma je najljepše“: GKM Vitez i Vitez.info pokreću akciju „Pokloni, posudi, doniraj“

Gradsko kazalište mladih Vitez i portal Vitez.info u sklopu kampanje „Ostani doma – doma je najljepše“ pokreću akciju „Pokloni, posudi, doniraj“.

Kako bismo omogućili što kvalitetniju tehničku potporu učenju na daljinu, pozivamo sve ljude plemenitog srca i dobre volje, kao i sve tvrtke, da poklone ili posude informatičku opremu, novu ili polovnu (slobodna računala, prijenosna računala, tablete ili mobilne uređaje), ili doniraju novac za kupovinu iste. Želja nam je da učenicima i učenicama na području Središnje Bosne, svi zajedno, omogućimo uspješno praćenje nastave i završetak školske godine.

Ukoliko želite novčano pomoći ovu kampanju, svoj prilog možete uplatiti na transakcijski broj GKM Vitez otvoren u Unicredit Bank d.d. 3382502287446090 ili na devizni račun IBAN broj BA393382504887447476 – SWIFT: UNCRBA 22.

Od prikupljenih sredstava ćemo, potpuno transparentno, kupiti odgovarajuću opremu i dodijeliti potrebitim učenicima i učenicama na prostoru Viteza, a sukladno mogućnosti i naše Županije. Naravno, sve u komunikaciji i uz obavještavanje nadležnog županijskog ministarstva.

Tko god ima bilo što od navedenog i želi posuditi, pokloniti ili donirati može se javiti porukom na Facebook stranicu Ostani doma – doma je najljepše, Vitez.info, Gradsko kazalište mladih Vitez ili na mail adresu domajenajljepse@vitez.info.

Gradsko kazalište mladih Vitez i Portal Vitez.info će vlastitim sredstvima kupiti nekoliko tableta, koje će dodijeliti učenicima koji su u nedostatku informatičkih pomagala za učenje na daljinu.