Osmrtnice KSB – portal putem kojega možete oblikovati trajne uspomene na preminule voljene i drage osobe

Osmrtnice KSB (osmrtnice-ksb.ba) je portal pomoću kojeg ćete moći oblikovati trajne uspomene na preminule, vama drage osobe s područja Kantona Središnja Bosna. Trajno oblikovanje koje podrazumijeva objavu osmrtnice, ali i oproštajnih komentara.

Željeli smo iskoristiti internet kao najbrži protok informacija današnjice i omogućiti ožalošćenim obiteljima i prijateljima bržu proceduru objave osmrtnica. Imajući sve navedeno u vidu, posebice i činjenicu kako je naša svakodnevnica postala ubrzana, a internet jedan od glavnih protoka informacija, omogućiti ćemo Vam da sve komponente spojite u cjelinu i ostavite trajno sjećanje na preminule“, navode urednici portala.

Osmrtnice KSB prva je web stranica na kojoj ćete moći pronaći osmrtnice iz svih općina KSB, a čija će objava, za razliku od tiskanih izdanja, biti prihvatljiva svima.

Uz to, Osmrtnice KSB potrudit će se da objave s ove stranice budu plasirane i na lokalne portale, kako bi rodbina, prijatelji i poznanici saznali za smrt bliskih i dragih osoba na vrijeme te tako bili u mogućnosti otići na posljednji ispraćaj.
Osim mogućnosti objave osmrtnica, ova stranica svim korisnicima ponuditi će i mogućnost pružanja usluge čišćenja i uređenja spomenika naših najbližih.

“Naime, veliki broj naših ljudi koji žive u inozemstvu nisu u mogućnosti posjetiti i urediti grob svojih najmilijih. Na ovoj stranici možete naručiti čišćenje i uređenje grobova ali i paljenje svijeća. Objektivnost koja će se ogledati u pravovremenom obavljanju naručenih poslova kao i transparentnost koja će sadržavati fotografije prije i poslije urađene naručene usluge osnovni su pokazatelji kvalitete našeg rada ali i garant svakom naručitelju. Portal će težiti inovativnosti i prilagodbi zahtjevima svojih korisnika s intencijom jačanja kvalitetne suradnje koja će prvenstveno biti na korist korisnicima kroz duboki izraz poštivanja i sućuti prema vrijednosti i dostojanstvu njihovih pokojnika”, zaključuju urednici.

Prethodni članakOd danas 300 radnika kompanije ArcelorMittal Zenica preventivno u samoizolaciji
Sljedeći članakVIDEO: Sjajna Uskrsna čestitka učenika, roditelja i profesora SGŠ Jakova Gotovca