OŠ “Bila”: Prvonagrađeni književno-literarni rad Marina Lekića, koji je ponos ove škole

Najmlađi učenici Osnovne škole “Bila” svojoj su školi literarnim radovima čestitali rođendan. Jedan od njih je i prvonagrađeni Marino Lekić, učenik trećeg razreda.

O rođendanu Osnovne škole “Bila” smo već pisali, a ovoga puta ćemo napisati ponešto o Marinu Lekiću, dječaku o kojemu se može mnogo toga kazati.

Od svog polaska u školu Marino je pravi izazov za svoje učitelje. Pristojan i skroman kakav jest bio je iznenađenje svojoj učiteljici, koja ga je trebala učiti prva slova, došavši u prvi razred s čitalačkim sposobnostima na razini odrasle osobe. I ne samo to. Marino je znao zbrajati i oduzimati do tisuću, tablicu množenja imao je već tada u “malom prstu”, a engleski jezik sasvim dovoljno da može bez problema komunicirati na tom jeziku…

Ako ste pomislili da je riječ o nekom malom „štreberu“, kojemu tjelesni baš i nije jača strana, grdno ste se prevarili. Marino živi za nogomet. Ne štedeći se, baca se za nogometnom loptom, a nogometna ekipa u OŠ “Bila” je nezamisliva bez njega.

Marino jako voli svoje prijatelje. Zaželio se i škole, toliko da joj je napisao čestitku za 92. rođendan tj. 33580 dana kako je on to u trenu izračunao.

Marino Lekić je, bez dileme, ponos Osnovne škole “Bila”.

Prethodni članakLjubav u zrelim godinama
Sljedeći članakSrednjobosanski SDP: “Borba za radnike – na čekanju?!”