OŠ BILA: Obavijest o prijavi djece za upis u prvi razred za školsku 2020./2021. godinu

Iz Osnovne škole “Bila” uputili su Obavijest o prijavi djece za upis u prvi razred za školsku 2020./2021. godinu.

“Obavještavamo roditelje djece koja su školski obveznici za polazak u prvi razred osnovne škole u školskoj 2020./2021. godini, da u periodu od 6.4.2020. do 30.4.2020. godine,mogu izvršiti prijavu svojih školskih obveznika.

Prijave slati putem E-maila:skolabila@gmail.com sa sljedećim podacima:

-IME I PREZIME DJETETA S MATIČNIM BROJEM
-IME JEDNOG RODITELJA/SKRBNIKA
-KONTAKT TELEFON RODITELJA

U prvi razred školske 2020./2021. godine upisat će se djeca koja do 1. lipnja 2020. godine navršavaju  šest godina života (djeca rođena do 1.6.2014. godine), a po preporuci Ministarstva obrazovanja,znanosti,mladih,kulture i sporta KSB/SBK, u prvi razred mogu se upisati i djeca rođena do 1.9. 2014. godine. Također,uz preporuku  Ministarstva obrazovanja,znanosti,mladih,kulture i sporta KSB/SBK,uz pismeni zahtjev roditelja/skrbnika djeteta i preporuke povjerenstva za upis učenika u prvi razred,može se dopustiti da obvezno školovanje počne jednu godinu ranije ili kasnije,ako je to u najboljem interesu djeteta.

Zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa (COVID-19) , i prekida radovnog nastavnog procesa,roditelji djece bit će naknadno informirani u kojem periodu će biti izvršeno testiranje djece.Roditelji će biti informirani putem web stranice škole, e-maila,telefona i sl.

VAŽNA NAPOMENA!

Na web stranici škole,bit će objavljen upisni list za upis djece u prvi razred osnovne škole,kojeg treba uredno popuniti i proslijediti ga u školu putem navedene E-mail adrese.Ukoliko bude bilo kakvih poteškoća,možete nas kontaktirati putem kontakt telefona: 030/716-243, od 9:00- 11:00 sati. Upisno područje koje pripadaju našoj školi obuhvaća sljedeća naselja: Veliki i Mali Mošunj, Bila, Grgino Polje, Zabilje, Marosi, Jardol, Divjak do mosta na rijeci Lašva”, stoji u obavijesti koju potpisuje ravnatelj OŠ “Bila”, Vinko Bošnjak.