Opljačkane dvije trgovine UTD ‘Best’

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela.

U ponedjeljak ujutro, 18. veljače 2013. godine, oko 05,00 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Travnik, da je počinjena krađa provaljivanjem u samouzlugu “Best”, koja se nalazi u ulici Stanična u Travniku. Tom prilikom je otuđena određena suma novca i jedno pakovanje cigareta. Očevid je obavio krim. istražitelji Policijske stanice Travnik. Istraga je u tijeku.

U ponedjeljak navečer, 18. veljače 2013. godine, oko 20,10 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Novi Travnik, da je u samouzluzi “Best”, koja se nalazi u ulici Ljudevita Gaja u Novom Travniku počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su ušle u navedenu samouslugu i otuđile ladicu,u kojoj se nalazila određena suma novca. Očevid je obavio krim istražitelj Policijske stanice Novi Travnik. Istraga je u tijeku.

Kroz protekla 24 sata na području Središnje Bosne evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 13 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, a iz prometa je isključeno 6 vozila i jedan vozač, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Istražitelji policije Policijske stanice Busovača rasvijetlili su kazneno djelo krađe bakrenih feder kablova, počinjeno 15. veljače 2013. godine na baznoj stanici Kaonik, općina Busovača, na štetu „BH Telekom” RD Travnik i na baznoj stanici na štetu AD-Banja Luka. Počinitelji navedenog kaznenog djela su M.P i A.P., oba iz Busovače. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.