Opljačkana trgovina “Buba Commerce”, policija zaplijenila neregularno vozilo

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije (SBŽ) prijavljeno je 7 kaznenih djela i jedan slučaj narušavanja javnoga reda i mira, a na prometnicama je registrirano 6 nezgoda, u kojima su 4 osobe lakše ozlijeđene, stoji u priopćenju iz srednjobosanskoga MUP-a.

U srijedu, 21. kolovoza, Policijskoj stanici Travnik prijavljena je da je iz trgovine “Buba Commerce” u naselju Putićevo ukradena metalna kasa u kojoj su bile cigarete i određena svota novca. Očevid su obavili pripadnici Policijske stanica Travnik, a istraga je u tijeku, navodi se u priopćenju.

U sklopu pojačanih mjera na spriječavanju krađe motornih vozila, pripadnici Policijske stanice Vitez obavili su 21. kolovoza provjeru vozila “bmw” (698-BJM-57), koje je bilo parkirano ispred motela u Staroj Biloj.

Provjerom je utvrđeno da korisnik toga automobila A.M. iz Tuzle nema potrebnu dokumentaciju za vozilo te da registracijske oznake ne pripadaju tom vozilu, pa je ono privremeno oduzeto, a protiv njegova korisnika bit će podnesena kaznena prijava, navodi se u priopćenju iz MUP-a Srednjobosanske županije.