Opljačkana sportska kladionica u Vitezu

Kroz protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 9 krivičnih djela, a evidentirano je 6 narušavanja javnog reda i mira.
Zabilježene su 3 prometne nezgode bez veće materijalne štete i bez tjelesnih ozljeda, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U utorak, 2. travnja 2013. godine u PS Travnik obratio se Š.DŽ. iz Travnika i prijavio otuđenje pmv marke „Passat”, austrijskih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano u ulici Poturmahala u Travniku. Uviđajne radnje izvršili službenici OKP-a PU Travnik. Istraga je u tijeku.

Istog dana u PS Vitez obratila se radnica sportske kladionice „Premier”, smještena u ul. J.Kurevije u Vitezu i prijavila razbojništvo od strane NN maskirane osobe, koja je s nožem u ruci otuđila određenu sumu novca. Uviđajne radnje izvršio dežurni OKP PU Travnik. Istraga je u tijeku.

Policijski službenici PS Fojnica rasvijetlili su kazneno djelo teške krađe, izvršeno 1. travnja 2013. godine u mjestu Kazijevići, općina Fojnica na štetu LJ.J. Počinitelji su M.F. i B.N., oba iz Fojnice. Protiv istih je podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu kantonalnom tužiteljstvu.