Opljačkana S.T. iz Bugojna

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 7 kaznenih djela, a evidentirano je 6 narušavanja javnog reda i mira.

Sinoć, u ponedjeljak 15. listopada 2012. godine, oko 22,10 sati, S. T. iz Bugojna je prijavila Policijskoj stanici Bugojno, da su je ispred obiteljskog doma, koji se nalazi u ulici Hadžialić Ograda u Bugojnu napale tri maskirane osobe, koje su joj otele torbicu. U torbicu su nalazilo: dva mobilna telefona, osobni dokumenti, ključevi od trgovačke radnje i određena suma novca. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.

Iz MUP-a SBŽ izvijestili su kako se dogodilo 6 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima su 2 osobe ozlijeđene, a iz prometa je isključeno 11 vozila i 6 vozača.

Istražitelji policije Policijske stanice Bugojno rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno 12. svibnja 2012. godine, na štetu Zdravka H. iz Bugojna, te kazneno djelo krađe, počinjeno 30. rujna 2012. godine, na štetu Zahira Š. iz Bugojna. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.G. iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Busovača su rasvijetlili kaznena djela krađe, počinjena 27. rujna 2012., 1. listopada 2012. godine, 4. listopada 2012. godine i 11. listopada 2012. godine, na štetu „Elektrodistribucije Zenica” PJ Busovača i na štetu „BiH Telekom-Sarajevo – direkcija Travnik. Počinitelji navedenog kaznenog djela su: S.B., I.O., U.N. i M.D., svi iz Zenice. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.