Opljačkana obiteljska kuća u Kruščici

Protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna  prijavljeno je 5 kaznenih djela. Evidentirano je jedno narušavanja javnog reda i mira.Dogodilo se 17 prometnih nezgoda, od čega jedna s većom i 16 s manjom materijalnom štetom, u kojima su 3 osobe  ozlijeđene. Iz prometa su isključena 2 vozila i 2 vozača.

Sinoć, u srijedu 23.11.2011. godine, oko 20,00 sati, Taib B. iz Viteza je prijavio  Policijskoj stanici Vitez, da je  nad njim počinjeno razbojništvo. Tri nepoznate  maskirane osobe su ušle u  njegovu obiteljsku kuću, koja se nalazi u mjestu Kruščica, općina Vitez, i uz prijetnju pištoljem  izvršili premetačinu u kući. Tom prilikom su pronašli i ukrali određenu sumu novca. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Tijekom srijede, oko 07,00 sati, na magistralnom putu M-5, u mjestu Torlakovac, općina Donji Vakuf dogodila se prometna  nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač Ivan V. iz  Ljubuškog s teretnim vozilom marke „Iveco“, registarskih oznaka 597-T-899 i vozač Zlatko T. iz Banja Luke s teretnim vozilom marke „Fiat-Ducato“, registarskih oznaka 167-T-318.   U nezgodi je vozač Zlatko T. zadobio teže tjelesne ozljede koje su konstatirane u   Kantonalnoj bolnici u Travniku. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Jajce. Istraga je u tijeku.