Opljačkana i pretučena starica

U protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Županije Središnja Bosna prijavljeno je 11 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira, priopćeno je iz MUP-a ŽSB.

Rano jutros, u petak 11. siječnja 2013. godine, oko 1,30 sati, LJ.B. iz Kiseljaka je prijavila Policijskoj stanici Kiseljak, da je počinjena provala u kuću, vlasništvo J.K., rođena 1928. godine iz Kiseljaka. Na mjesto događaja je upućena ophodnja policije koja je utvrdila da je nepoznata osoba ili više njih nasilno ušla u kuću, izvršila premetačinu stvari, i od navedene oduzeli određenu količinu zlatnog nakita. Tom prilikom su je fizički napali, nanjevši joj ozljede u predjelu glave. J.K. je u Domu zdravlja u Kiseljaku ukazana liječnička pomoć, a potom je prevezena u „CUM” – Koševo u Sarajevo. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Istaraga je u tijeku.

Zabilježene su i 3 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je iz prometa isključeno 6 vozila, priopćili su iz MUP-a ŽSB.