Opljačkana benzinska crpka u Vitezu

U protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 9 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.Dogodilo se 9 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena, dok je iz prometa isključeno 6 vozila i jedan vozač.

Sinoć, u ponedjeljak, 5. prosinca 2011. godine, oko 23,00 sati, Željko B. iz Viteza, djelatnik benzinske crpke „Tioil“, koja se nalazi u mjestu Nadioci, općina Vitez je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da je nad njim počinjeno razbojništvo.

Dvije nepoznate  maskirane osobe su uz prijetnju automatske puške i pištolja, od navedenog djelatnika otuđili određenu sumu novca, a potom se uputili u pravcu Busovače. Očevid su obavili istražitelji  Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istu večer, oko 19,00 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Travnik, da je nad djelatnicom STR „Naci“ u ulic i Šehida u Travniku počinjeno razbojništvo. Nepoznata muška osoba je od djelatnice otela tašnu, nakon čega je pobjegla u pravcu starog grada Travnika. Očevid su obavili istražitelji  policije Policjske stanice  Travnik. Istraga je u tijeku.