Opljačkana benzinska crpka, provaljeno u crkvu!

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanje javnog reda i mira. Dogodilo se 17 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa su isključena 2 vozila i 7 vozača.

U utorak navečer, 27. prosinca 2011. godine, oko 23,00 sati, prijaviljeno je Policijskoj stanici Busovača, da je  na benzinskoj crpki „Nestro“, koja se nalazi u mjestu Kaonik, općina Busovača počinjeno razbojništvo. Nepoznata maskirana osoba je ušla u prostorije crpke i uz prijetnju puškom, od djelatnika navedene benzinske crpke otuđila određenu sumu novca.  Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Istraga je u tijeku.

Istog jutra, oko 08,10 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Bugojno, da je u noći 26/27. prosinca 2011. godine počinjena krađa provaljivanjem u Evangelističku crkvu u Bugojnu. Tom prilikom je otuđeno: usisivač marke „Gorenje“, zvučnik i dva pomoćna zvučnika, gitara i određena količina sokova. Očevid je obavio istražitelj i krim. tehničar  policije Policijske stanice Bugojno. Istraga je u tijeku.