Opljačkan i teško ozlijeđen D.K.

altKroz protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 7 krivičnih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 6 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Sinoć, 22. ožujka 2012. godine, u 20,15 sati, prijavljeno je policijskoj stanici Fojnica da su dvije maskirane osobe koje su na glavi imale kape „fantomke”, od kojih je jedna osoba bila naoružana automatskom puškom, izvršili razbojništvo nad D.K. iz Fojice.

Razbojnici su ušli u kuću i kundakom puške navedenom D.K. u predjelu glave nanjeli teške tjelesne ozljede te su ga vezali selotejp trakom, uzeli određenu količinu novca i s vozilom se uputili u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici Policijske stanice Fojnica su brzo stigli na lice mjesta utvrdili navode prijave, prevezli povrjeđenog u Dom zdravlja Fojnica koji je prebačen u Kantonalnu bolnicu Nova Bila radi daljeg liječenja. O navedenom događaju upoznat kantonalni tužitelj, a uviđaj su izvršili službenici odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Za počiniteljima se dalje traga.