Opljačkan Best u Travniku

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela, a e evidentirano je 6 narušavanja javnog reda i mira, priopćeno je danas iz MUP-a SBŽ.

Policijskoj stanici Travnik, prijavljeno je da je je u noći 5/6.11.2012. godine, počinjena krađa provaljivanjem u trgovinsku radnju „Best”, koja se nalazi u ulici Meljanac u Travniku. Tom prilikom je ukradena određena suma novca i veća količina raznih vrsta cigareta. Očevid je obavio krim. istražitelj Policijske stanice Travnik. Istraga je u tijeku.

Dogodilo se 9 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa su isključena 4 vozila i 5 vozača.

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik rasvijetlili su kazneno djelo krađe krave, vlasništvo Luce M. iz Pokrajčića, općina Travnik, počinjeno 15. kolovoza 2012. godine. Počinitelj navedenog kaznenog djela je E.V. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik rasvijetlili su i kazneno djelo krađe motorne pile marke „Husqvarna”, počinjeno 05.11.2012. godine u kući Ljupka R. iz Travnika. Počinitelj navedenog kaznenog djela je D.K. iz Travnika. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.