Općina Vitez nastavlja s ulaganjem u putnu infrastrukturu

Danas je završena sanacija i asfaltiranje lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska, dionica od Brizjaka prema Donjoj Večeriskoj. Predmjerom radova sanacije lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska predviđeno je presvlačenje puta novim asfaltom i uredenje odvodnih kanala.

Sredinom lipnja, ove godine, u uredu općinskog načelnika Viteza, Vlade Alilovića, zaključeni su ugovori o izvođenju radova za sanaciju lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska, dionica od Brizjaka prema Donjoj Večeriskoj i sanacija lokalne prometnice Gornji Vitez-Bila za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku.

Ugovor za izvođenje radova za dionicu Brizjak-Donja Večeriska zaključen je s izvođačem “Adžić-asfalt” d.o.o. Žepče   s ugovorenom cijenom od 127 909,25 KM. Rok za izvođenje radova iznosio je 90 dana od dana uvođenja u posao, a radovi su okončani nakon nešto više od mjesec dana po zaključenju ugovora.

„Vrlo sam zadovoljan urađenim poslom i sretan što će stanovnici Donje i Gorne Večeriske dobiti novu i kvalitetnu prometnu komunikaciju. Raduje me da smo uspjeli i u sveopće teškom financijskom stanju iznaći mogućnosti i završiti ovaj vrlo bitan projekt. Želim naglasiti kako nećemo stati na ovome. Naime, mi idemo dalje i već smo započeli radove na sanaciji lokalne prometnice za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku“ izjavio je za Fenu općinski načelnik Viteza Vlado Alilović.