Općinski načelnik upriličio prijam za viteške učenike generacije

Općinski načelnik Viteza Vlado Alilović danas je upriličio svečani prijam za učenike generacije osnovnih i srednjih škola iz Viteza. Ukupno sedamnaest učenika generacije, petnaest iz osnovnih škola i dva iz srednjih škola primili su i prigodne poklone koje su im uručili općinski načelnik Vlado Alilović i pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti Općine Vitez, Marija Grabovac.

Učenici generacije u OŠ „Vitez”, koja radi po hrvatskom nastavnom planu i programu, su Martin Martić, Sara Fišić, Matija Pranjković, Stjepan Bošnjak Matić, Petar Pejović i Petra Filipović, zatim šestoro učenika OŠ „Vitez” u kojoj se nastava odvija na bosanskom jeziku: Irma Dizdar, Irfan Haskić, Belma Kavazović, Belmin Mujkić, Ajla Hurem i Alem Bilić. Iz OŠ „Bila” prijamu su nazočile učenice generacije Marijana Bošnjak i Filip Babić, iz OŠ „Dubravica” Monika Babić, te iz OŠ „Preočica” (bosanski plan i program) Velida Mujkanović i Vedin Karić.

Svečanom prijamu su nazočili i učenici generacije Srednje škole „Vitez”, koja radi po hrvatskom nastavnom planu i programu, Luka Pejović i Karlo Vidović.

„Zadovoljstvo je biti među ovolikim brojem mladih i inteligentnih osoba. Raduje me da se Vitez ima čime pohvaliti i siguran sam kako su ovi mladi ljudi zalog još većeg napretka općine Vitez”, izjavio je za Fenu Vlado Alilović, općinski načelnik Viteza.