Općinski načelnik, Advan Akeljić, održano niz radnih sastanaka

Nakon izvršene primopredaje dužnosti, novoizabrani načelnik općine Vitez, Advan Akeljić, sa svojim saradnicima održao je niz radnih sastanaka u svom kabinetu.

„Nakon održanog kolegija, na kojem se analiziralo stanje po službama, dogovoreni su sastanci s raznim ciljanim skupinama, čija je svrha upoznavanje novoizabranog načelnika sa stanjem na terenu. Tako su održani sastanci sa sindikatom i svim zaposlenicima općinske administracije, s direktorima osnovnih i srednjih škola, javnih preduzeća i ustanova, predstavnicima sportskog saveza, vjerskim službenicima, kao i niz operativnih sastanaka na kojima su dogovarane i realizirane konkretne aktivnosti”, priopćeno je iz Ureda općinskog načelnika.

Koliko su vremenske mogućnosti dopuštale, općinski načelnik razgovarao je i s građanima, a od ovoga tjedna nastavlja se dosadašnja praksa primanja građana općine kod načelnika na razgovor, svakog četvrtka od 8 do 10 sati, uz uvažavanje protokolom predviđenih aktivnosti.

Ovoga tjedna predstoji nastavak aktivnost ciljanih sastanaka u cilju upoznavanja sa stanjem na terenu, zatim konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, te aktivnosti na izradi rebalansa proračuna Općine Vitez za 2012.godinu.